AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

AKVARISZTIKA lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal az akvarisztika lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.

Az akvarisztika lappal kapcsolatban elsősorban a céges, szolgáltatásos oldalak felkerülési feltételei, és az internetes értékesítéssel foglalkozó weboldalak feltételei kerülnek itt részletezésre.

Az egyes kategóriákba az alábbi szempontok szerint lehet felkerülni:

- Szaküzletek: A szaküzleteket tartalmazó dobozokba területi alapon vannak besorolva a honlapok. Ennek megfelelően a felvételre kínált honlapon szerepelnie kell az üzlet címének (és lehetőség szerint a nyitvatartási idejének), illetve egy kapcsolat felvételére alkalmas email címnek, vagy telefonszámnak. A honlapon egyértelműen fel kell tüntetni, hogy az üzletben akvarisztikai termékek (felszerelések, növények, haleleségek, díszhalak, stb.)  forgalmazása is folyik. Megfelelő termék, információ hiányában a honlapot nem tudom felvenni.

Szaküzletek esetében az akvarisztika lapon az üzlet nevét, vagy a cég nevét, vagy a vállalkozást végző egyéni vállalkozó nevét tudom feltüntetni! Amennyiben ezek közül egyik sem szerepel a honlapon, vagy nem egyértelmű, nem tudom elfogadni az ajánlást. (pl. egy cégnév akkor egyértelmű, ha ki van írva a cégforma is).

- Akvárium tervezés, készítés, telepítés, gondozás: A szolgáltatást végző cég (vállalkozó) telephelyének szerepelni kell a weboldalon. Pontos cím (tehát utca, házszám) nem szükséges, de a településnek (Budapest esetén a kerületnek is) fenn kell lenni a honlapon!

Akvárium tervezés, készítés, telepítés, gondozás esetén az akvarisztika lapon a cég nevével, vagy a vállalkozást végző egyéni vállalkozó nevével szerepelhet a link! Természetesen a névnek szerepelni kell a honlapon, elmondás alapján nem fogadom el. 

- Díszhal tenyésztők: A díszhal tenyésztéssel foglalkozó cég (vállalkozó) telephelyének szerepelni kell a weboldalon. Pontos cím (tehát utca, házszám) nem szükséges, de a településnek (Budapest esetén a kerületnek is) fenn kell lenni a honlapon!

Díszhal tenyésztéssel foglalkozók esetén az akvarisztika lapon a díszhaltenyészet nevét, vagy a cég nevét, vagy a vállalkozást végző egyéni vállalkozó nevét tudom feltüntetni! Amennyiben egyik sem szerepel a honlapon, vagy nem egyértelmű, nem tudom elfogadni a linket.

- Egyéb termékek (dekoráció, háttér, felszerelés, multimédiás anyagok, stb.) forgalmazói és/vagy gyártói: A cég, vagy vállalkozó telephelyének szerepelni kell a weboldalon. A lapon a cég nevét, vagy a vállalkozást végző egyéni vállalkozó nevét tudom kiírni! Amennyiben egyik sem szerepel a honlapon, vagy nem egyértelmű, nem tudom felvenni a linket. 

- Portálok, magazinok: Olyan portálok, magazinok esetében, ahol fizetett hirdetések megjelenítését vállalják, kínálják, médiaajánlat szerepel, a portált, magazint üzemeltető cég, vagy vállalkozó telephelyének szerepelni kell a weboldalon. A lapon a portál, vagy magazin nevét tudom kiírni! Amennyiben a kért adatok nem szerepelnek a honlapon, vagy nem egyértelműek, nem tudom felvenni a linket.

WEBÁRUHÁZAK, INTERNETES ÉRTÉKESÍTÉST FOLYTATÓ CÉGEK

A fogyasztóvédelmi törvények érvényesülését támogatva, elkészültek a felkerülési feltételek az internetes értékesítést is folytató cégek számára. Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra!

Webáruházak esetén a lapon csak a cégnevet, vagy a vállalkozást végző egyéni vállalkozó nevét tudom megjeleníteni (ehhez a cégnévnek, vagy személynévnek szerepelni kell a honlapon)! A link nevében a cégnév, vagy személynév mellett (pontosabban a név után) szerepelhet a webáruház neve, annak figyelembevételével, hogy linkajánláskor elfogadja a linkajánlóban szereplő következő (Sanoma által megfogalmazott) feltételt: "A lap szerkesztője elfogadás esetén is fenntartja magának a jogot, hogy a link, illetve a leírás szövegét megváltoztassa, illetve az oldal szerkezetének legjobban megfelelő dobozba helyezze a linkjét!" 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

- Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- A [cikkek] jelzéssel ellátott dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- A céges, szolgáltatásos honlapok esetén nem tudok semmilyen fantázianevet elfogadni. Az, hogy X Akvarisztika, nem cégnév, kérem ezt vegyék figyelembe! Ugyanígy nem lehet a link neve domain név. Ezen az oldalon minden érintett témára kitérek az elnevezéssel kapcsolatban.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek csak saját weboldalukkal lehetnek jelen.

- A lapon minden cég (vállalkozó, üzlet, stb.) számára 1 kategóriában, azaz 1 db weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között! Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában! A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapról!

- A felkerüléshez szükséges adatoknak később is fenn kell lenniük a honlapon! A honlapnak tehát folyamatosan meg kell felelni a felkerülési feltételeknek! Amennyiben valamelyik, a felkerüléshez elengedhetetlen adatban ellenőrzés során hiányosságot találok, a honlapot - értesítés nélkül - törlöm a lapról!

- A Sanoma Budapest Zrt.-vel fennálló szerződésem értelmében szeretnék ezúton is tájékoztatni mindenkit, hogy "a link helye a katalógusban bármikor megváltozhat vagy megszűnhet, és nem tény, hogy a honlap szerepel az akvarisztika lapon". Erről hivatalos forrásból az alábbi oldalon tájékozódhat: http://www.startlap.hu/support/aszerzodes.php

 

Az ajánlás csak a megadott feltételekkel kerülhet elfogadásra!

(szerkesztő)

 

 


A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.